Image

Vi erbjuder

Unna dig själv ett boende i lugn miljö, med möjlighet till många aktiviteter och njutning i vacker natur på Restad Gård, Vänersborg, 10 minuter från flygplatsen i Trollhättan. Vi är en destination med Göta älv som närmaste granne. Precis utanför hotellet finner du vår skulpturpark med fina promenadvägar och lugn omgivning. Vi är ett kontantlöst hotell och restaurang! Det går att betala med de flesta betal- och kreditkort eller swish.

Hotell

Hotellet har 42 rum med 94 bäddar och matsal på bottenvåningen. Hotellet har genomgått en renovering och det sista rummet blev klart under våren 2021. Rummen har en genomgående färgstil och är smakfullt inredda. Några av rummen är djurvänliga (bra om du bokar i förväg). Rummen ligger på våra tre våningar med antingen utsikt över parken eller mot älven.

Restaurang

Vi har ett modernt och högklassigt kök där vi serverar allt från lunch till middagar med modern touch. Vårt kök kan med fördel erbjuda mat via catering. Kontakta oss för mer information. Vi serverar lunch vardagar mellan 11:30-14:00. Klicka här för lunchmeny!

Äntligen julbord, kom till oss och njut av vårt klassiska julbord i vinter! Vi har sittningar med underhållning, lucia och bara vanligt julbord. Julbord med show

Vill du äta hos oss på kvällen? Då är det vår bistro meny som gäller, den varierar sig beroende på säsong. Den aktuella hittar du alltid här! Boka ditt bord i förväg då öppettider och tillgänglighet kan variera beroende på bokningar på hotellet. Klicka här för bistromeny!

Konferens

Ha din konferens i storslagen miljö med Göta Älv som närmsta granne. Restad Gård och Hotell Hehrne är en destination där lugn och avkoppling kommer naturligt. Villa Hehrne, eller "villan" som den kallas är vår konferensanläggning. Det finns konferensrum för 10 personer och uppåt. Vi har modern utrustning med stöd för exempelvis hybridmöten. I villan har vi rum för avkoppling och mingel samt 4 konferenslokaler i olika storlekar. Allt för att just din konferens skall bli så lyckad som möjligt.

Aktiviteter

Du har säkert hört talas om vår mest kända aktivitet; spökvandringen! Utöver den har vi flera olika aktiviteter som passar för stora som små grupper och åldrar. Vi har jobbat med teambuilding och aktivteter i många år, och vi utvecklar hela tiden nya aktiviteter för såväl inomhus som utomhus. Under hösten har vi följande aktiviteter tillängliga för bokning: Spökvandring på Restad Gård, Historisk vandring, Mordgåta och Julbord med show!

Boka

Här bokar du enkelt och smidigt ditt rum hos oss!

Kontakta oss

Kontakta oss i första hand genom att skicka ett epost meddelande eller att ringa!