Konferens eller firande?

Villa Hehrne erbjuder hotell, konferens, festlokal & aktiviteter i Vänersborg, mitt i Västra Götaland, nära Bohuslän. Vi vet att det är viktigt med rätt inramning när du ska hålla möten och konferens, fira bröllop, födelsedag eller andra högtider. Därför har vi utvecklat en av Vänersborgs intressantaste villor till en plats för såväl produktiva möten som härliga fester i natursköna omgivningar på Restad Gård.

Under 2016 har vi rustat upp Villa Hehrne och skapat en modern och trivsam plats för såväl fest som konferens. Villa Hehrne ligger bara ett stenkast från Hotell Hehrne – vi kan därmed skräddarsy ett erbjudande utifrån just dina behov, med eller utan övernattning.

Villa Hehrne ligger bara ett stenkast från Hotell Hehrne och vi kan därmed skräddarsy ett erbjudande för att passa just dina behov, med eller utan övernattning.

Under 2016 har vi rustat upp Villa Hehrne
och skapat en modern och trivsam
plats för såväl fest som konferens.

Om Villa Hehrne

Överläkarens villa
Villa Hehrne var sjukhusområdets mest påkostade bostad och har fyra rum, veranda, kök och jungfrukammare på bottenvåningen samt sovrum, badrum och kontor på övervåningen. En stor del av den ursprungliga inredningen är idag bevarad, såsom dörrar, stuckatur och kakelugnar. Den kallas Villa Hehrne efter den siste överläkaren som bodde här.

Under 2016 har vi rustat upp Villa Hehrne och skapat en modern och trivsam plats för såväl fest som konferens med rum för allt mellan två och åttiofem personer.

Anrik inramning
Restad Gård är en plats med mycket gamla anor. Från 1590-talet fram till 1700-talets mitt var Restad en herrgård. Därefter fungerade gården som sommarbostad för sammanlagt ett tiotal landshövdingar. År 1905 inleddes ett nytt kapitel, då Vänersborgs hospital och asyl invigdes.

I en stor park
Det har länge funnits anlagda trädgårdar och en park på Restad. I samband med sin vistelse på Villa Hehrne kan man ta en historisk vandring kring byggnaderna, avnjuta alla de färgstarka skulpturerna i den stora parken ned mot Göta älv, eller boka till någon av alla våra aktiviteter.

Färgstarka rum
På Restad har man bevarat byggnader och omgivningar, vilka tillsammans skapar en rik kulturmiljö som kan berätta om gångna tiders liv. Under 2016 har vi rustat upp Villa Hehrne till en toppmodern festvåning och konferensanläggning med rum som passar för allt från två till åttiofem personer.

Mat o dryck
Vi erbjuder all den service du kan önska. Maten som serveras våra gäster lagas på Hotell Hehrne strax intill Villan. För konferensgäster serveras lunch och middag på hotellet, och fika i Villan. Vid firande kan vi erbjuda buffé såväl som bordsservering på Villa Hehrne, allt enligt era önskemål.

Hotell Hehrne
Unna dig övernattning i lugn miljö, endast två minuters gångväg genom parken från Villa Hehrne. Hotell Hehrne har 42 dubbelrum med 94 bäddar och matsal på bottenvåningen. Samtliga rum har dusch och wc.

Rumsöversikt

HERRUMMET
Konferens:
Plats för upp till 10 p  |  Styrelsesittning och konferens

Firande:
Plats för 10 sittande matgäster alt. som bufférum

FÖRMAKET
Konferens:
Plats för upp till 15 p | Kan nyttjas för fikapauser, samt grupprum.

Firande:
En liten salong för upp till 15 personer

SALONGEN
Konferens:
Plats för upp till 30 p | Vacker salong för fikapauser och grupparbete.

Firande:
En större salong för upp till 30 personer där man kan inta kaffe och cognac

SELLBERG-SALEN
Konferens:
Plats för upp till 20 p | Kan nyttjas för konferens och middagar. Lösa bord för valfri sittning.

Firande:
Kan nyttjas för upp till 20-30 personer middagsdukning alt. som danslokal på kvällen

ASTRIDS KAMMARE
Konferens:
Plats för upp till 15 pers.
Kan nyttjas för konferens och middagar.

Firande:
Kan nyttjas för 15 pers. middag alt. som bufférum

HEHRNE-SALEN
Konferens:
Plats för upp till 85 pers. i biosittning. | Kan nyttjas för konferens och middagar. Lösa bord för valfri sittning.

Firande:
Kan nyttjas för upp till 75 pers. middagsdukning.

Samtliga konferensrum är utrustade med Wi-Fi, TV med datoringång, whiteboard samt block och penna.

Förfrågan Villa Hehrne