Från 835:-
per kuvert

Firande

Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedag eller en kick-off i er företag, då är Hehrne rätt för dig/er.

För att du ska ha en bekväm och stressfri dag kan vi ta hand om hela organisationen om du vill.  Låt oss ta hand om festen och maten så att du kan njuta av din egen fest. Vi hjälper dig om du vill ha ett intimt eller stort firande. Kontakta oss för att få ett erbjudande anpassat till er fest!


Bröllop & bröllopsfest

Fira kärleken i vår fantastiska villa eller i restaurangen med en romantisk utsikt över Göta Ëlv. Ett annat alternativ är att hålla vigselceremonin i vår park med efterföljande fest i restaurangen. Oavsett, vi hjälper gärna med att ordna dagen.

Exempel bröllop:

  • Brudskål på altanen
  • 3-rätters middag med tillhörande vinpaket
  • Kaffe & bröllopstårta
  • Choklad doppade jordgubbar
  • Personal under middagen

Födelsesdag

Att bjuda in sina vänner och familj till en fest med oss är garanterat en kväll som alla kommer ihåg! Du kan ha festen på Ville Hehrne, du kan fira i parken med ljus, festtält och grillar eller du kan fira den stora dagen mitt i några av Sveriges mest spännande skulpturer med band. Oavsett om du är 8 eller 80 år gammal – vi kan hjälpa dig med en fest du kommer att komma ihåg resten av livet. Kontakta oss för att se möjligheterna på Hotel Hehrne och Restad Gård.

Kick-off

Har du och ditt företag något att fira, eller kanske ett projekt som förtjänar en flygande start? Vi har lång erfarenhet av att göra kick-offs och andra företagsevenemang både i Villa Hehrne, på hotellet och i parken. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra tillsammans.