Skräddarsydda aktiviteter

Aktivitet

Det har länge funnits anlagda trädgårdar och en park på Restad. Som en del i utvecklingen av området har man nu anlagt en aktivitetspark kring de gamla byggnaderna, till glädje för de boende såväl som besökare. Vid sidan av två fotbollsplaner och tre km anlagda löpspår finns även en 4-stjärnig discgolfbana med hela 18 hål.

I tillägg till alla idrottsaktiviteter kan du också sätta dina egna grönsaker på en kolonilott, pröva fiskelyckan i Göta älv eller tillaga fångsten på någon av våra grill- och picknickplatser.

Eller ta en historisk vandring kring byggnaderna som en gång utgjorde Restad sjukhus, och låt dig inspireras av alla de färgstarka skulpturer som finns i den 50 hektar stora parken.

Boka aktivitet

Kontakta oss för speciella önskemål och erbjudande.

Boka på telefon + 46 0521-699 65 eller

skrämmande atmosfär på spökmiddag

Spökmiddag på Hotell Hehrne

I samband med spökvandringen i kulverten kan vi även bjuda på en tre-rätters meny i vår restaurang.

Spökvandring

Få ta del av Restads histori sedan 1500-talet och fram tills idag med en spökvandring i kulvertarna!

Discgolf (frisbeegolf)

Frisbeebanan på Restad är uppgraderad till 4 stjärnig status. Ny sträckning som är något svårare men ack så mycket roligare!

Skolaktivitet

Erbjudande till elever från åk 6 och uppåt! Spendera en skoldag vid hotellet med tävlingar, lekar och mat.

Lagtävling (3 el. 5-kamp)

Välj mellan en 3-kamp alt. 5-kamp, beroende på hur lång tid ni har på er, inomhus under vintertid, i parken vår och sommar.

Smakprovning

Vi erbjuder olika smakprov; chokolad, vin, öl med mera.

Kick off med jobbet eller kompisgäng på äventyr?

Vi är alltid flexibla och anpassar er gruppaktivitet efter er budget och era önskemål. Sommartid tävlar vi utomhus i vår vackra park och vintertid kan vi vara inomhus. Oavsett hur stort eller litet sällskap ni är kan vi sätta ihop en gruppaktivitet som passar er.