Träning och rekreation

Grönområde optimalt för aktivitet

Hotell Hehrne ligger i ett stort grön område som gör det optimalt för träning. Här kan du jogga på vår 3 km långa löpspår, använda träningsmaskiner i parken, spela volleyboll, boule och mycket mer. Vi erbjuder också tillgång till ett gym som ligger 400 meter från hotellet.

Har du en konferens med oss? Varför inte schemalägga ett träningspass på dagen? Bryt upp dagen med gruppträning i parken. Timmen kan justeras till allas träningsnivå. Det är känt att fysisk aktivitet ger energi och minskar stress.

Vi har träningsförmåga i huset. Om du vill ha en PT-timme eller om du reser ensam och vill ha en att träna med kan vi hjälpa dig med det. Vi anpassar utbildningen åt dig.

 

Rekreation

Njuta en rekreationsvistelse med låga axlar anpassade till dina behov på Hotell Hehrne. Här bor ni i en lugn och avkopplande miljö med parkens fantastiska ljus som bakgrund.

Våra omgivningar bjuder på frisk luft i skulpturparken där du kan njuta stora områden för avkoppling och lugn, eller du kan tillbringa tid i våra badtunnor.

Vi önskar er alla väl och ordna så att du får en rekreationsvistelse som passar just dig.

Boka aktivitet

Kontakta oss för att få ett anpassat erbjudande för din grupp

Telefon 0521-699 65 
eller via e-post 
hilde@hotellhehrne.se

 

PARKEN_4
Aktiviteter_utegym