Svensexa

En oförglömlig svensexa med galna aktiviteter

Planerar ni en svensexa? Vi hjälper er att sätta ihop en dag anpassad efter era önskemål som ni sent kommer glömma. Vi ordnar med boende, mat och dryck, lekar och aktiviteter. Låt brudgummen som ska gifta sig få en minnesvärd dag utöver det vanliga!

Kontakta oss på Hotell Hehrne i Vänersborg i god tid innan svensexan så att vi på bästa möjliga sätt kan boka bord och boende samt planera för de gruppaktiviteter ni vill genomföra. En svensexa planeras med fördel utifrån hur den blivande brudgummen är som person och vad han har för intresse. Vi anpassar er vistelse helt efter era behov och önskemål.

En spännande dag tillsammans
Ni som ska arrangera denna svensexa kommer tillsammans med oss överens om vilka aktiviteter och tävlingar ni vill boka in, vad ni vill äta under dagen och hur ni vill att schemat ska se ut. Förutom att den blivande brudgummens vänner och killar i familjen får en spännande dag tillsammans är det lekarna och aktiviteterna som är det mest karakteristiska för en svensexa. Vi har ett stort utbud med teamaktiviteter och vi kan lova att ni inte kommer bli besvikna.

Det finns alla typer av lekar att välja mellan till er svensexa, de som tar fram tävlingsinstinkten och vinnarskallen, de som är mer vågade och fysiskt utmanande, och de som kräver riktigt bra samarbetsförmåga. Gruppaktiviteterna får lagen att på ett roligt sätt samarbeta, lära känna varandra bättre och testa saker man inte gjort innan. Läs mer om vår utbud med aktiviteter här.

Aktiviteter
Ett av våra tips på aktiviteter är Human table football som är ett stort fotbollsspel som riggas upp på gräsmattan, beroende på hur många ni är anordnas en turnering. Här blir varje deltagare en spelpjäs som i det gamla fotbollsbordsspelet och alla spelar fotboll på samma nivå. Varje deltagare är fastspänd på varsin skena och kan endast gå i sidled. Här krävs bra samarbete för att bli det vinnande laget.

Grillkampen är en aktivitet som är uppdelad i 10 stationer, alla på ämnet grillning. Aktiviteten är för ett sällskap på minst 25 personer och ni utför uppdragen i lag. Aktiviteten innehåller olika gåtor, frågor, grillspettsmemory med mera. Hemliga lådor delas ut till lagen och på sista stationen ska lagen förbereda och tillaga tillbehören till er grillbuffé som avslutar aktiviteten, till exempel sallader, såser och glaze.

Vår lagtävling som kan anpassas till en 3-kamp eller 5-kamp är en mycket uppskattad teamaktivitet som går att lägga på olika nivåer. Ni väljer ut de aktiviteter och lekar ni tycker verkar roliga och vi sätter ihop ett komplett schema utifrån era önskemål. Välj mellan bland annat Blåsrör, Bangee Going, Labyrint, Yxkastning, Skottkärrerace och Dragkamp.

Vi har också många roliga utmaningar där allt är lite större än vanligt, för visst blir allt lite roligare då? Testa till exempel Jätteskidor, Jätteboll, Jätteslangbella, Jättefotboll och Jättesäck. Att vara ett helt lag på max 16 personer i en och samma säck är kanske inget man varit med om tidigare. I leken Jättesäck ska ni alla i säcken förflytta er runt en bana, utan att någon i laget tar i marken. Låt det inte ta för lång tid, snabbast runt vinner!

Koppla av
Efter en actionfylld dag kan det vara läge att vila. Boka våra badtunnor till er svensexa så att hela gänget kan ta ett varmt bad och bara koppla av. När ni sitter och slappnar av kan ni också njuta av Vänersborgs vackraste utsikt. Vårt hotell är omgivet av rofylld natur och Göta Älv rinner genom landskapet.

Äta godt
Till en komplett svensexa hör god mat och dryck. På Hotell Hehrne har vi en högklassig restaurang där vi lagar all mat från grunden, på säsongens råvaror. Här serverar allt från husmanskost till femrätters supéer. Varje lunch dukar vi upp en stor buffé med många valmöjligheter och på kvällen finns en välkomponerad a la carte-meny att välja från.

Spökvandring
För att få extra spänning på svensexan kan vi rekommendera vår spökvandring. Eftersom Restad Gård där Hotell Hehrne är beläget är ett gammalt sjukhusområde passar det perfekt att ha en autentisk spökvandring i de gamla kulvertarna. Vår guide tar med er dit och ni får samtidigt höra gårdens historia från 1500-talet och framåt. Håll koll på varandra när spökena ger sig tillkänna!

Vill ni besöka oss för en svensexa utöver det vanliga så hör av er. Vi hjälper er gärna med det som ska planeras och vi är flexibla för att ge er den bästa upplevelsen. Missa inte att när brudparet planerar in sitt bröllop och/eller bröllopsfest hos oss på Hehrne så får ni 15% rabatt på deras svensexa och möhippa.

 


Foto: Freepik / www.freepik.com