Möhippa

En möhippa fylld med roliga aktiviteter och god mat

Inför det stundande bröllopet ska den blivande bruden traditionsenligt överraskas av sina tjejkompisar för en “sista kväll med gänget som ogift”. Att anordna en möhippa kräver en del planering och detta hjälper vi er gärna med. På Hotell Hehrne har vi allt man kan tänkas behöva för en minnesvärd möhippa, god mat och dryck, mysigt boende, roliga aktiviteter och lekar.

Vilka delar behöver ingå i en möhippa för att det ska bli en riktigt lyckad dag för bruden? Vi tror att gott sällskap med vännerna och tjejerna i familjen är det viktigaste. En ombonad miljö som passar ändamålet gör det enkelt att planera dagen och får deltagarna att trivas och slappna av. God mat och dryck sätter också guldkant på möhippan.

Alla lär känna varandra
Möhippan är inte bara en dag där bruden ska stå i centrum och få allt fokus. Det är också ett gyllene tillfälle för personer som snart kommer ingå i samma familj att lära känna varandra bättre. Om gänget får lär känna varandra innan bröllopet brukar dessutom själva bröllopsfesten bli ännu lite bättre!

Den person som anordnar möhippan sätter upp reglerna för dagen. Alla möhippor ser olika ut och brukar anpassas utifrån vad den blivande bruden har för intressen och gillar att göra. På Hotell Hehrne är det endast fantasin som sätter gränserna.

Aktiviteter
Något av det mest karaktäristiska för en möhippa är alla lekar och aktiviteter som den blivande bruden ska få i uppdrag att göra. Om alla deltagare dessutom är med och leker blir dagen riktigt rolig för alla och vi kan lova att ni får en oförglömlig dag.

Vi har ett stort utbud med olika aktiviteter för möhippor, både inomhus och utomhus, lugna och actionfyllda, kluriga och skrämmande. Vi fokuserar på att ha ett unikt utbud som du inte kan hitta någon annanstans och ordnar därför alla aktiviteter i egen regi. Vi har många kreativa och duktiga ledare och guider som håller i aktiviteterna.

Det finns aktiviteter för alla smaker så ni har möjlighet att välja något ni tror att bruden kommer uppskatta. Om ni själva har ideer så tveka inte att kontakta oss, vi är flexibla och kan anpassa aktiviteter just för er. Läs mer om våra roliga lekar och aktiviteter här.

Vacker omgiven natur
Vid bra väder är de flesta av våra aktiviteter utomhus. Hotell Hehrne är beläget på Restad Gård där vi är omgivna av vacker natur och stora ytor för lek och aktivitet. Vill ni spendera möhippan utomhus kan vi tipsa om 5-kamp, discgolf, minutjakten, teambana och andra lagaktiviteter. Beroende på hur mycket tid ni vill lägga på lekar och utmaningar för hela gänget kan 5-kampen också göras som 3-kamp.

För 5-kampen finns mängder av olika uppdrag att välja mellan till er möhippa. Allt från tävlingar för riktiga vinnarskallar till bra samarbetsövningar. Vissa aktiviteter är lugnare och andra så fysiskt krävande att svetten rinner. Under vår och sommar är 5-kampen i parken och då är det kläder efter väder som gäller, under vintertid flyttar vi in inomhus.

5-kampen bygger på att deltagarna är uppdelade i flera lag. Förslag på aktiviteter är till exempel Labyrint, där varje lag tillsammans ska kunna styra en stor labyrint och få bollarna i hålen. Aktiviteten Jätteskidor innebär att hela laget ska flytta sig runt en bana genom att stå på samma par skidor och lyfta samma fot samtidigt. I jätteboll ska laget förflytta sig samtidigt som alla har ryggen mot en stor boll, bollen får inte åka till marken och det är inte så lätt som det ser ut.