Konferenspaket

Paket

Hos oss på Hotell Hehrne finns alla möjligheter för en utvecklande konferens oavsett om ni är 2 eller 90 personer. Vi fokuserar på att ge er en rofylld upplevelse i en lugn och vacker miljö omgiven av naturen.

Här bor & arbetar ni i en vacker naturmiljö, äter god mat, njuter av lugnet och umgås med varandra. Vi tror att ni kommer att trivas!

För att ge er konferens bästa möjliga förutsättningar anpassar vi er upplevelse helt efter era behov. Vi erbjuder en mängd olika mötesrum, mat och dryck, logi och aktiviteter under er konferens. Att leverera en vacker omgivning sköter naturen själv. Här är naturtemat genomgående och gården är som gjord för att göra saker tillsammans och att koppla av.

Boka en konferens i 2021 och få en 3-kamp gratis!

Vilket paket passar dig?

Frågor eller funderingar? Tveka inte att bolla dem med oss!

Boka på telefon + 46 0521-699 65 eller

Från425:-
per person
Dagskonferens

Dagskonferens

Boka en dagskonferens på Hotell Hehrne för att träffas i en stor och corona-säker miljö! Boka i 2021 och få en 3-kamp gratis!

Från1675:-
per person
Konferens

Lunch-lunch

Boka en lunch-lunch konferens på Hotell Hehrne för att träffas i en stor och corona-säker miljö! Boka i 2021 och få en 3-kamp gratis!

Från365:-
per person
Halvdagskonferens

Halvdagskonferens

Boka en halvdagskonferens på Hotell Hehrne för att träffas i en stor och corona-säker miljö! Boka i 2021 och få en 3-kamp gratis!