Kick-off

Välkommen på kick-off med kollegorna

På Hotell Hehrne är vi specialister på att anordna en givande och minnesvärd kick-off för både företag, organisationer och föreningar. Vårt hotell har moderna konferensmöjligheter i sekelskiftesstil för upp till 90 personer, en fantastisk restaurang där vi lagar all mat från grunden och en omgivning där ni verkligen kan koppla av och fokusera på den kick-off som ni är här för.

Vi lägger fokus på att ge er en upplevelse utöver det vanliga och vi har ett stort utbud med teamaktiviteter som vi anordnar i egen regi. Att lägga in roliga aktiviteter i sin kick-off brukar vara ett mycket uppskattat inslag. Det kan till exempel vara med syfte att lära känna varandra bättre eller öka gruppens samarbetsförmåga. Läs mer och välj bland våra gruppaktiviteter här.

Oavsett om ni är ett stort eller ett litet sällskap ger vi er bästa förutsättningarna till en bra kick-off. Hotell Hehrne är belägen på Restad Gård i Vänersborg som är ett gammalt sjukhusområde. På gården finns flera byggnader med olika konferensavdelningar för möte och kick-off, bland annat den gamla överläkarvillan Villa Hehrne. Utbudet av konferensrum i olika storlekar är stort och vi har något för alla ändamål.

kokekurs
_DSC4729

Äta

Utifrån er agenda anpassar vi inte bara lokalerna och aktiviteter utan även mat och dryck. Att äta och dricka gott under en kick-off är viktigt för helhetsupplevelsen. Lunch och middag serveras i vår restaurang som ligger med 3 minuters promenadavstånd från konferensanläggningarna. Lunchen består av en buffe med två varmrätter, soppa, sallad, bröd, smör, vatten, kaffe och liten kaka. Önskar ni fika med smörgås eller kaka under för- och eftermiddagarna caterar vi det till er konferens.

HISTORIE_parken-bilder

Restad Gård

På Restad Gård är vi omgivna av en vacker natur och mycket gamla anor. Våra gäster uppskattar att gården ligger utanför centrum och att man kan njuta av lugnet och stillheten. Här får man tid att bara vara, att umgås, och lära känna varandra närmare. Promenadvägar finns det gott om och när ni behöver en paus i er kick-off är en avkopplande naturupplevelse inte långt borta.

team

Starten på något nytt!

En kick-off markerar starten på något nytt. Att påbörja en säsong, nytt år eller nytt projekt med en kick-off är utvecklande för hela gruppen och kan vara avgörande för det fortsatta arbetet. Här förmedlas ofta verksamhetens mål och vision för kommande året eller för hela projektet. Det är också viktigt att skapa en känsla av att alla arbetar mot samma mål för att på bästa sätt kunna arbeta vidare tillsammans även efter kick-offen.

Under en väl genomförd kick-off utvecklas teamets förmåga att samarbeta, ni lär känna varandra bättre och ni skapar en känsla av samhörighet. För en kick-off som lämnar deltagarna med känslan av en genomtänkt upplevelse så hör av er till oss. Vi på Hotell Hehrne sätter gärna ihop en kick-off för att uppfylla era behov, önskemål och förväntningar.

Välkommen til kick-off!

Tipspromenad med active quiz

Tipspromenad med frågor direkt i telefonen. En distans som ni väljer samt frågor efter era önskemål. Tar från 30 minuter och uppåt.

Smakprovning

Vi erbjuder olika smakprov; chokolad, vin, öl med mera.
skrämmande atmosfär på spökmiddag

Spökmiddag på Hotell Hehrne

I samband med spökvandringen i kulverten kan vi även bjuda på en tre-rätters meny i vår restaurang.